Hoppa till sidinnehåll
DSC 8067

2022-02-01

Få till den sista touchen hemma inför visningen.

Låt det vara avskalat, utan att ha det tomt.

Målet med en visning är att spekulanterna som deltar ska kunna föreställa sig hur det skulle vara att bo i bostaden. Anpassa därför inredningen och stylingen för att den ska kunna passa så många som möjligt utan att kännas tom och alldeles för avskalad. Spekulanterna ska inte känna det som att de besökt ett museum - utan ett potentiellt hem.

Mäklare: Erin Kiruk - Vasastan

Ta bort det praktiska.

Mycket av det som vi använder dagligen i vår vardag tenderar att inte vara så estetiskt tilltalande och bidra till en rörig känsla. Plocka därför bort det som är överflödigt hemma. Framförallt i badrummet brukar det att samlas mycket prylar som schampooflaskor, rakhyvlar, hårfönar och tvålförpackningar. 

Mäklare: Kent Lindström - Uppsala

Underskatta inte den klassiska fruktkorgen.

Det är många som hånar skålarna med äpplen eller jordärtskockorna som placeras ut lite estetiskt i köket. Men faktum är att färska blommor och inbjudande frukter eller grönsaker tenderar att addera en mer välkomnande känsla till köket. Det gäller även de lyxiga kryddkvarnarna och de välvikta kökshanddukarna.

Mäklare: Tolgay Erdinc - Kungsholmen

Glöm inte bort utsidan.

För många är en härlig balkong eller en fin trädgård en avgörande faktor när de köper bostad. Se därför till att ditt hus, även utomhus, piffas till för att visa bostaden från dess bästa sida. Lägg ut kuddarna i solstolarna, plantera blommor i krukorna och se till att gräset är nyklippt.

Mäklare: Henrik Johansson - Norrköping