Hoppa till sidinnehåll
0J1A8446

2024-01-20

Loppisfynd att ha koll på 2024 – Ulrika Andåker

Glatt nytt loppisår! Det finns nästan inget roligare för mig än att söka fynd på loppis och känslan när man finner något riktigt bra är fantastisk. Här får ni fem loppissaker jag letar efter 2024.

8DECFFF4 891E 4E11 A1BA 36BB0C58905D (Kopia)

Vikspegel

Det är ju bara så otroligt fint! Min vän Beata har en på väggen så här vid lilla sminkbordet, men man kan ju också ställa den på en byrå och få fina reflektioner av rummet. En bukett som ställs vid spegeln blir SÅ maffig. Vill gärna hitta en riktigt gammal. 

Kökshanddukar med mina initialer

HUR kan jag ha gått på loppis i 20 år och fortfarande inte funnit vackra gamla kökshanddukar med mina initialer UA. Måste vara en så stor statistik osannolikhet. I vilket fall – sökandet fortsätter. Förutom att användas av sitt ursprungliga skäl kan vackra kökshanddukar läggas i brödkorgen eller så syr man en kudde av en fin kökshandduk. 

Image00005

Trädgårdssoffa

Det här är en sån sak man förr kunde hitta HUR billigt som helst men som verkligen stigit i popularitet och pris. Denna på fotot är i gjutjärn och kom på köpet med vårt hus. Skulle också vilja hitta en lite nättare och enklare i stilen. Att ha en gammal trädgårdssoffa stående någonstans i trädgården skapar ett rum. Någonstans man sätter sig och bara ser sig omkring och dricker en kopp te. 

Det perfekta soffbordet

Lagom stort, lagom höjd. Charm. Hur svårt kan det vara?! Kommer främst leta på loppisar. Älskar ju fyndfaktorn! Men även kika lite på auktioner. Vet inte exakt vilken stil jag är ute efter faktiskt. Det är också roligt att se vilken möbel man träffar på och fastnar för. 

Image00006

Blomsterbåge

En stor sådan! Gärna i metall och tung och rejäl så att den står sig fint även i höststormar. Tänker att den ska stå på torpet och välkomna gästerna. Kanske rama in en grusgång eller en odling med blommor. Med en ros som klättrar upp på varje sida och möts på toppen av bågen. Åh! 

 

Det här var mina topp fem!  Är så nyfiken på vad loppisåret 2024 för med sig. En sak är säker. Det kommer bli många loppisbesök.