Karriär

Vi är den snabbast växande mäklargruppen i landet

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har sedan starten 2006 etablerat över 160 mäklarkontor runt om i Sverige och idag är vi över 700 medarbetare. Tillsammans är vi ute på en fantastiskt spännande resa, där vi på några år har gått från noll till att bli Sveriges tredje största fastighetsförmedlare. Med Länsförsäkringars grundmurade varumärke inom bank och försäkring i ryggen erbjuder vi både köpare och säljare en heltäckande fastighetsförmedling där vi följer med kunden genom hela affären, från lånelöftet till det försäkrade boendet och med rådgivning kring sparande och reavinster. Vi är den snabbast växande mäklargruppen i landet och i vår fortsatta expansion söker vi kontinuerligt nya medarbetare som vill utvecklas i ett aktivt och kundorienterat företag tillsammans med de lokala länsförsäkringsbolagen.

Jobba hos oss

Vi har över 160 mäklarkontor runt om i Sverige och är idag över 700 medarbetare. Vill du också bli en del av Sveriges tredje största fastighetsförmedlare?

Jobba hos oss

Bli franchisetagare

Som franchisetagare stöttas du av ett grundmurat varumärke, som mer än något annat inom bank och försäkring förknippas med trygghet och förtroende. 

Bli franchisetagare

 

Trainee

Vårt traineeprogram ger dig den smartaste starten på din karriär. Kom till Sveriges snabbast växande mäklare. 

Bli trainee hos oss

Lediga jobb

Bli en del av vårt växande team! Hitta ditt nya jobb här inom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. 

Se lediga jobb