Karriär

Vi är den snabbast växande mäklargruppen i landet

Att arbeta hos oss innebär att du får en arbetsgivare som tillvaratar din fulla potential och ger dig de rätta verktygen för att bli en framgångsrik assistent, mäklare eller franchisetagare. Bara du själv sätter gränserna för hur långt du vill gå. Vår kultur bygger på tryggt, personligt och kunnigt.

Vi är en unik mäklare, inte bara för att vi växer snabbast av alla utan för att vi gör det som ett schysst, värderingsstyrt företag. Alla delar vi känslan av stolthet för att vara en del av en kundägd organisation där vi naturligt hamnar på kundens sida och har kundens intressen i centrum.

Mer om oss

Vi har över 160 mäklarkontor runt om i Sverige och är idag över 700 medarbetare. Vill du också bli en del av Sveriges tredje största fastighetsförmedlare?

Läs mer!

Bli franchisetagare

Som franchisetagare stöttas du av ett välrenommerat varumärke, som mer än något annat inom bank och försäkring förknippas med trygghet och förtroende. 

Läs mer!

 

Fastighetsmäklare

Vi är den snabbast växande mäklargruppen i landet och i vår fortsatta expansion söker vi kontinuerligt nya medarbetare som vill nå toppen!

Läs mer!

Lediga jobb

Bli en del av vårt växande team! Hitta ditt nya jobb här inom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. 

Se lediga jobb