Efter bostadsköp

Grattis till din nya bostad! I glädjen över ditt nya hem vill vi bara påminna om några viktiga saker. Till exempel kan din hemförsäkring behöva ses över och det kan också vara klokt att lägga undan en slant varje månad till framtida underhåll. Läs alla tips nedan!

Trygga lösningar

Som en del i Länsförsäkringar kan vi förmedla kontakten när du vill ha en hemförsäkring som är individuellt anpassad efter ditt boende. Exempel på hemförsäkringar som Länsförsäkringar tillhandahåller är villaförsäkring, bostadsrättsförsäkring eller fritidshusförsäkring. Att vara rätt försäkrad betyder inte att man måste ha alla skydd som finns, däremot de som behövs.

Länsförsäkringar hjälper dig att hitta en mix där du slipper oroa dig för hur ekonomin påverkas om huset till exempel skulle brinna ner, lägenheten få en vattenskada eller om sommarstugan skulle få ovälkommet besök. Eller ännu värre, om något skulle drabba dig eller dina närstående.

Vi är en del av ett företag som år efter år haft Sveriges mest nöjda försäkringskunder. Många menar att det är tack vare att Länsförsäkringar är snabba och flexibla och kan erbjuda lösningar som fungerar oavsett vilket behov som finns.

Länsförsäkringar

Villaförsäkring

Bostadsrättsförsäkring

Fritidshusförsäkring

 

Kundombudsmannen för mäklartjänsten

För att du ska känna dig trygg med din bostadsaffär har vi en oberoende kundombudsman via Mäklarsamfundet. Kundombudsmannen hjälper dig med de frågor du har om mäklartjänsten och vad som ingår i mäklarens uppdrag.

Känn dig trygg med hjälp av Kundombudsmannen

Renoveringar och reparationer

Glädjen att ha köpt en ny bostad skymmer ofta det mesta. Därför har vi ett förslag: börja spara för framtida renoveringar och reparationer genast. Med all säkerhet kommer du att behöva göra en och annan investering för att din bostad ska behålla och kanske öka standarden. 

Enklaste sättet att veta hur du ska göra är att ta fram din boendekalkyl och sedan göra automatiska överföringar från ditt lönekonto till ditt huskonto. 

Börja spara

Värdekollen

Det finns alltid ett värde av att veta hur mycket din bostad är värd. Även om du nyss flyttat in. Med Värdekollen får du snabbt, smidigt och enkelt löpande uppdateringar direkt i mobilen. Helt gratis!

Skaffa Värdekollen nu och missa aldrig någon uppdatering kring ditt livs investering.

Lär dig mer om Värdekollen