Vill du också vara med på tillväxtresan?

Vi fortsätter att växa med både medarbetare och marknadsandelar, mot målet att bli nummer 1! Just nu har vi 182 mäklarkontor runt om i Sverige och är 900 fantastiska medarbetare. Vill du också vara med på tillväxtresan?

Tillsammans är vi på en fantastiskt spännande resa, där vi på några år har gått från noll till att bli Sveriges tredje största fastighetsförmedlare. Med Länsförsäkringars varumärke inom bank och försäkring i ryggen erbjuder vi både köpare och säljare en heltäckande fastighetsförmedling där vi följer med kunden genom hela affären. Vi är den snabbast växande mäklarkedjan i landet och i vår fortsatta expansion söker vi kontinuerligt nya medarbetare som vill utvecklas i ett aktivt och kundorienterat företag tillsammans med de lokala länsförsäkringsbolagen.

Är du en målinriktad person som vill nå toppen passar du extra bra hos oss på flera sätt. Kom närmare kunden, kom närmare affären, kom till Sveriges snabbast växande mäklarkedja!

Arbetar du som franchisetagare, fastighetsmäklare eller mäklarassistent idag och funderar på vad Länsförsäkringar Fastighetsförmedling kan erbjuda dig? Kontakta oss direkt. Kontakten är alltid helt konfidentiell.